UPL Türkiye ve Sector Tarım’dan uzun süreli iş birliği

UPL & Sector Tarım için uzun süreli bir iş birliği başladı.

Dünyanın uzun vadeli besin arzını güvence altına almaya odaklanmış ve bu yönde tasarlanan bitki koruma çözümleri sunan global bir tedarikçi olan UPL Türkiye, 28 Ocak 2021 tarihinde Konya Ramada Hotel’de Sector Tarım ve KWS Türk Tarım Ticaret’in Türkiye genelinde çalışan 45 satış personeliyle birlikte bir toplantı düzenledi.

Toplantıda Celmitron, Tazz, Supreem, Aviate, Fist Gold gibi UPL şekerpancarı çözüm ürünleri tanıtıldı. Toplantıda UPL Türkiye Pazarlama ve İş geliştirme Müdürü Halil Köstekli, şeker pancarı üretiminde yabancı ot mücadelesi, şekerpancarı çıkış öncesi ve çıkış sonrası çözümleri, kullanım dönemleri, yurtdışındaki ve yurtiçindeki uygulamalar hakkında bilgilendirme yaptı.

UPL ve Sector Tarım firmalarının, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesinde sürecek olan güzel ve uzun soluklu iş birlikleri bu toplantı ile başlamış oldu.

Önceki yazı
Çiftçilerin şikayeti üzerine gübre bayilerinde denetim başladı
Sonraki yazı
KIMITEC Group CEO’su Félix García: “Hem verimli hem de doğal olabilen bir tarım sistemi arıyoruz”

Bizi Takip Edin

E-Bülten

E-Mail Bültenimize Abone Olun Olup Bitenlerden İlk Sizi Haberdar Edelim.

Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
Menü